Een bouwtechnische keuring geeft u meer zekerheid over de staat van uw woning. Door een inspecteur wordt er zeer gedetailleerd gekeken naar uw woning en van daaruit ontwikkelen wij een bouwkundig rapport. In dit rapport staat precies beschreven wat de staat van uw woning is en dat kan zorgen voor een stukje zekerheid. De keuringen van ADA Keur worden geaccepteerd door alle financiële instanties en geldverstrekkers. Zeker bij het verkopen van uw woning is een bouwkundig rapport door een inspecteur van grote waarde.

Keuring aanvragen

Een keuring voor uw woning dient u vooraf aan te vragen. De enige mogelijkheid om dat bij ons te doen is online via ons digitale aanvraagformulier. Wij zullen uw aanvraag binnen 1 werkdag behandelen en hopen dan zo snel mogelijk bij u langs te komen. U kunt uiteraard ook eerst bellen zodat u meteen weet wat onze beschikbaarheid is. Gemiddeld zijn wij 1,5 uur bezig met het inspecteren van uw woning, mocht dit langer zijn, dan zullen wij geen extra uurloon rekenen.

Na de keuring ontvangt u uiterlijk na 2 werkdagen een gedetailleerd bouwkundig rapport waarin heel specifiek staat beschreven wat de staat van uw woning is. U kunt ook kiezen voor een spoedaanvraag, dit betekent dat uw bouwkundig rapport na 1 werkdag gereed is in plaats van 2 werkdagen.

ADA Keur

Onze inspecteurs hebben verschillende diploma’s en jarenlange ervaring om tijdens een keuring zeer gedetailleerd te kunnen beschrijven wat de staat van uw woning is. Deze gedetailleerde beschrijving verwerken wij in een bouwkundig rapport. Hieronder staat beschreven hoe een bouwkundige keuring in 4 stappen gaat:

  1. Vraag online de gewenste inspectie aan
  2. ADA Keur plant de inspectie in met de betrokken partijen
  3. Inspecteur voert de keuring bij u uit
  4. U ontvangt de inspectierapportage per mail

Ga voor kwaliteit

Wilt u een keuring van hoge kwaliteit voor uw woning en dit laten uitvoeren door echte specialisten? Vraag dan nu direct een keuring aan op onze website en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u of de verkopende partij op om een afspraak te maken.