Uiteraard woont u graag in een woning die in goede staat verkeert. Om zeker te weten dat de woning in goede staat is, is het raadzaam om een bouwtechnische keuring uit te voeren. Er wordt dan door een inspecteur zeer gedetailleerd gekeken naar de bouwkundige staat van de woning en vanuit deze inspectie zal er een rapport komen dat u meer zekerheid geeft bij een aankoop van een woning. De keuring die wij doen wordt geaccepteerd door alle financiële instanties en geldverstrekkers. Wij voeren de bouwtechnische keuring ook uit in Enschede. Wilt u ons hele aanbod van verschillende keuringen weten? Klik dan hier.

Het proces

Wilt u graag een bouwtechnische keuring in Enschede of omgeving laten uitvoeren? Doe dan vandaag nog een aanvraag! U kunt een bouwtechnische keuring alleen online aanvragen via ons digitale aanvraagformulier. Binnen 1 werkdag zullen wij uw aanvraag verwerken. U kunt uiteraard ook eerst bellen om onze beschikbaarheid te horen.

Vervolgens komt een van onze inspecteurs de bouwkundige staat van uw (toekomstige) woning bekijken. Deze inspectie duurt gemiddeld 1,5 uur. Mocht dit langer duren, dan zullen wij daar geen extra kosten voor berekenen. Uiterlijk 2 werkdagen na de keuring krijgt u het bouwkundig rapport binnen dat u meer inzichten kan geven in de bouwkundige staat van uw woning. Op deze manier heeft u zekerheid over de staat van de woning die u wellicht op het oog heeft.

ADA Keur

Als u kiest om een bouwtechnische keuring rondom Enschede uit te laten voeren door ADA Keur, dan kiest u echt voor kwaliteit. Wij beschikken al over 15 jaar brede ervaring in allerlei soorten keuringen voor woningen. ADA Keur bedient in zijn marktsegment een grote diversiteit aan klanten. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en van particulieren tot makelaars. Het adviesbureau heeft een uitgebreid en duurzaam netwerk van afnemers die veel professionaliteit, punctualiteit en zakelijke duidelijkheid van ADA Keur genieten.

Wilt u ook een bouwtechnische keuring? Plaats dan nu een aanvraag zodat wij een afspraak met u of de verkopende partij kunnen maken.