Wilt u zeker zijn dat de woning die u koopt ook van goede kwaliteit is? Dan kunt u het beste een bouwtechnische keuring van de woning laten doen. Door onze specialisten wordt dan gekeken naar de staat van de woning en van daaruit wordt een rapport opgemaakt dat u een hoop zekerheid kan verschaffen. Deze keuringen worden geaccepteerd door alle financiële instanties en geldverstrekkers, denk hierbij aan banken. Een keuring kan u helpen in de voortgang van het kopen of verkopen van een woning. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring om het rapport tot in de details te kunnen samenstellen.

Online afspraak maken

Een bouwtechnische keuring in Roermond en omgeving kunt u alleen online aanvragen via ons digitale aanvraagformulier. Bij het aanvragen kunt u onder “Gegevens verkopend makelaar of afnemer” de gegevens invullen van de verkopende partij/makelaar, zodat wij binnen 24 uur een afspraak kunnen maken om de woning op te nemen. U kunt ook telefonisch contact opnemen om naar onze huidige beschikbaarheid te vragen. Afhankelijk van de woning, duurt een woningopname gemiddeld 1,5 uur. Indien de opname langer duurt dan gepland, berekenen wij geen extra uurloon door.

Nadat de woning zeer nauwkeurig is nagekeken wordt het rapport binnen 2 werkdagen geleverd. U kunt ook kiezen voor een spoedopname en dan kunnen wij het rapport binnen 2 werkdagen na keuring aan u leveren.

ADA Keur

De specialisten van ADA Keur zijn al jaren actief met het maken van een bouwtechnische keuring. Wij zijn al meer dan 15 jaar een onafhankelijke en professionele partij die u kan helpen bij het vaststellen van de staat van uw woning. De inspecteurs hebben oog voor detail zodat u een uitgebreid rapport kunt verwachten. Het voordeel dat u krijgt bij het inschakelen van ADA Keur voor een bouwtechnische keuring Roermond is dat er een snelle service wordt geleverd. Uw aanvraag wordt binnen 1 dag verwerkt en na uiterlijk 2 werkdagen nadat de keuring heeft plaatsgevonden heeft u een bouwkundig rapport van uw woning ontvangen.

Wilt u ook zeker weten wat de staat is van uw woning? Neem dan contact met ons op.