Bij het aankopen van een huis wilt u graag zeker zijn dat de bouwkundige staat van de woning in orde is. De woning ziet er op het eerste gezicht prachtig uit, maar om zekerheid te hebben over de bouwkundige staat is het belangrijk om een rapport van een bouwtechnische keuring te hebben. Dit zorgt voor net dat stukje zekerheid bij het aankopen van uw woning dat u kunt gebruiken. Een bouwtechnische keuring wordt uitsluitend door een aantal specialisten gedaan en daarmee wordt de keuring ook erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers. De keuring wordt zowel bij nieuwbouw als bij oudere woningen uitgevoerd. Naar wens kan ook een keuring worden uitgevoerd voor bepaalde elementen door middel van een elementeninspectie.

Bouwtechnische keuring aanvragen

Een bouwtechnische keuring aanvragen kan alleen online. Bij het aanvragen kunt u onder “Gegevens verkopend makelaar of afnemer” de gegevens invullen van de verkopende partij/makelaar, zodat wij binnen 24 uur een afspraak kunnen maken om de woning op te nemen in onze planning. U kunt uiteraard ook eerst bellen om onze beschikbaarheid te horen. Afhankelijk van de woning, duurt een woningopname gemiddeld 1,5 uur. Indien de opname langer duurt dan gepland, berekenen wij geen extra uurloon door. Een rapport geeft u meer inzichten in de staat van de woning en kan net even een extra stukje zekerheid geven.

ADA Keur

Een bouwtechnische keuring kunt u uit laten voeren door de specialisten van ADA Keur. Met een oog voor detail voeren zij verschillende keuringen in uit in vastgoed, ook de bouwtechnische keuring  voor huizen valt hieronder. ADA Keur is al 15 jaar een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met verschillende keuringen. Het rapport wat wij uitbrengen is objectief en realistisch, zo weet u precies waar u aan toe bent met de verkregen resultaten.

Waarom kiezen voor ADA Keur

Als u voor ADA Keur kiest, dan kiest u voor kwaliteit. De voordelen die u heeft bij ADA Keur zijn:

  • De aanvraag wordt binnen 1 werkdag behandeld.
  • Uiterlijk 2 werkdagen na de keuring ontvangt u het rapport.
  • Het rapport is gedetailleerd en uitgebreid zodat u over genoeg informatie beschikt.

U kunt contact opnemen voor meer informatie over de soorten keuringen, u kunt ook gelijk een keuring aanvragen