Corona virus

 

Update: 24-03-2020  12:50

Let op: hier volgt een belangrijke mededeling m.b.t. het Corona virus en onze dienstverlening

Hierbij willen wij uw aandacht vragen voor de maatregelen die wij treffen rondom de uitbraak van het virus. De maatregelen zijn in het leven geroepen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en u en onze inspecteur te beschermen.

  • Normaliter is het geen probleem als u aanwezig bent bij de inspectie. Gezien de omstandigheden kunnen wij de inspecties niet meer uitvoeren indien er meer dan één persoon aanwezig is in de woning.
  • De inspectie kan gestaakt worden indien er meer dan één persoon aanwezig is in de woning en/of verkoudheids- en/of griepsymptomen vertoont.
  • Onze inspecteurs zullen voldoende afstand houden.
  • Voor de inspecteur moet het mogelijk zijn om zijn/haar handen te wassen na afloop.

 

Na de inspectie ontvangt u binnen twee werkdagen het rapport. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan is het altijd mogelijk om telefonisch contact met de inspecteur te krijgen.

Onze inspecteurs hebben veel contacten, komen dagelijks op verschillende locaties en zijn daarom erg kwetsbaar. Helaas is het daarom nodig deze maatregelen te nemen, maar we vertrouwen erop dat we hierin een stukje verantwoordelijkheid met u mogen delen.

 

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u één van onze medewerkers spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:30 uur.