Energielabel voor woningen NTA 8800

Vanaf 1 januari 2021 is de nieuwe regeling omtrent energielabels in werking gegaan. Bij nieuwbouw, verkoop of verhuur van uw woning is het verplicht om een energielabel van de woning te overhandigen.  De NTA8800 methode is vanaf 1 januari het enige officiële label voor woningen, in Nederland.

U kunt bij ADA keur terecht voor de opname van het vernieuwde energielabel voor woningen in het hele land. Voor de bepaling van de energieprestatie en het energielabel wordt de opname verzorgd door een gecertificeerd EP-W adviseur. Onze adviseur zal op locatie noodzakelijke metingen aan de ruimtes en de installaties verrichten. Deze metingen worden na de afspraak doorgevoerd in het rekenprogramma, waarmee de energieprestatie van de woning nauwkeuring bepaald wordt. Wij registreren het energielabel bij RVO, waarna u deze per e-mail van ons ontvangt.

Onze EP-W adviseurs zijn gecertificeerd en kunnen u snel helpen met het energielabel voor uw woning. U kunt uw energielabel hier aanvragen.

De prijs van het energielabel is €325,- inclusief BTW, voor woningen tot 400 m3. De meerprijs per 100 m3 is €20,-

Wilt u voor meerdere woningen een energielabel laten opnemen? Mail ons via: info@adakeur.nl en wij voorzien u binnen twee werkdagen van een passende offerte.