‚Äč

Sinds 1 januari 2018 is het verplicht om een energielabel voor uw woning te hebben als u deze wilt verkopen. Dit moet als bewijslast worden geleverd bij de aankoop of verkoop van een woning. Een energielabel is niets anders dan een inzicht in de energieprestatie van uw woning. Hoe beter de energieprestatie van uw woning is, hoe meer u kan vragen bij een eventuele verkoop van uw huis. Beschikt uw woning nog niet over een geldig energielabel, dan kunt u onze inspecteurs inschakelen voor een grondige keuring met daarbij geleverd de resultaten van de EI-index van uw woning met bijbehorend energielabel.

Advies op maat

Naast het leveren van de resultaten kunnen onze inspecteurs ook advies geven om uw woning duurzamer te maken. Wij leveren een EPA-W maatwerkadvies op het gebied van energiebesparing waardoor u een beter energielabel voor uw woning kunt krijgen. Dit kan belangrijk zijn bij de taxatie van uw woning. Hoe duurzamer de woning is, hoe meer geld u hiervoor kunt ontvangen. Ook kunt u bij een zeer lage EI-index soms zelfs korting krijgen op uw hypotheek, vraag bij uw bank of hypotheker naar de mogelijkheden hiervoor.
Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag binnen 1 werkdag wordt verwerkt en dat u het energielabel uiterlijk 4 dagen na de keuring ontvangt.

ADA Keur

ADA Keur is al meer dan 15 jaar een onafhankelijke, professionele onderneming die zich bezighoudt met het keuren van vastgoed. Onze bouwkundig inspecteurs zijn echte vakmensen, met oog voor detail. Het label wat zij uitbrengen, is objectief en realistisch. Bij ADA Keur weet u altijd waar u aan toe bent.

ADA Keur bedient in zijn marktsegment een grote diversiteit aan klanten. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en van particulieren tot makelaars. Het adviesbureau heeft een uitgebreid en duurzaam netwerk van afnemers die veel professionaliteit, punctualiteit en zakelijke duidelijkheid van ADA Keur genieten.
Advies nodig?

Beschikt u nog niet over een energielabel woning? Wilt u weten wat de energieprestatie van uw woning is of wilt uw weten hoe u meer energie kunt besparen via een maatwerkadvies? Vraag dan nu een energielabel aan via ons digitale aanvraagformulier op de website.

Update 01-01-2021: Deze dienst kan in verband met aangepaste regelgeving omtrent Energielabels niet meer worden geleverd. ADA-Keur voorziet ook in de energielabels conform de nieuwe regelgeving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@adakeur.nl of 030-2614961