Bouwkundige keuring
ADA Keur biedt u diverse bouwkundige keuringen en inspecties. Denk hierbij aan een bouwkeuring, een elementeninspectie of nieuwbouwkeuringen. De inspecteurs van ADA Keur inspecteren uw pand, waardoor u zeker bent van uw zaak. Deze bouwkundige keuringen worden geaccepteerd en erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers.
Specialistische keuringen
Deze keuringen zijn specifiek op één onderdeel gericht of gericht op een bepaalde manier van keuren. Denk hierbij aan één element van een object of een asbestkeuring.
Nieuwbouw keuringen
Zelfs bij een nieuwbouwwoning is het niet ongebruikelijk om gebreken aan te treffen. Onze inspecteurs kunnen u bijstaan tijdens de (voor)oplevering. Dit om eventuele ongewenste verrassingen na het betrekken van de woning te voorkomen. Daarnaast bieden we tussentijdse keuringen en inspecties bij verbouwingen.
Energie & duurzaamheid
ADA Keur is specialist in energieprestatieadvies. Aan de hand van verschillende metingen wordt er een energielabel aan de woning of het pand toegewezen. Ook kan ADA Keur u ondersteunen door te adviseren hoe u energie kunt besparen.

Kernwaarden

Bouwkundige keuring
Specialistische keuringen
Nieuwbouw keuringen
Energie & duurzaamheid