Aanvraag

ADA Keur biedt u diverse bouwkundige keuringen aan. Denk hierbij aan een bouwkeuring, een elementeninspectie of nieuwbouwkeuringen. De inspecteurs van ADA Keur inspecteren uw pand, waardoor u zeker bent van uw zaak. Deze bouwkundige keuringen worden geaccepteerd en erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers. Meer informatie over de verschillende keuringen vindt u in het hoofdmenu.

Een bouwkundige keuring kan online aangevraagd worden. Bij het aanvragen kunt u onder “Gegevens verkopend makelaar of afnemer” de gegevens invullen van de verkopende partij/makelaar, zodat wij binnen 24 uur een afspraak kunnen maken om de woning op te nemen. Onze inspecteur kan in de meeste gevallen binnen drie werkdagen de woning opnemen. Afhankelijk van de woning, duurt een woningopname gemiddeld 1,5 uur. Indien de opname langer duurt dan gepland, dan berekenen wij geen extra uurloon door.

Uiterlijk binnen vier werkdagen na de opname heeft u een erkend en gedetailleerd rapport in uw bezit. De gemiddelde doorlooptijd van aanvraag tot rapportage is 6 werkdagen. Een kortere doorlooptijd van 2 tot 4 werkdagen is ook mogelijk. U kunt ook een bouwkundige keuring in het Engels afnemen.

Klik hier voor een voorbeeldrapportage.

Spoedkeuring

Mocht u snel een keuringsrapport nodig hebben, dan voeren wij een spoedkeuring uit. Bij een spoedkeuring ontvangt u het rapport 1 werkdag na de keuring. Uitvoering van een spoedkeuring is afhankelijk van beschikbare capaciteit.

Opname

De opname is een visueel onderzoek van het object, waarbij alle zwakke punten van elementen worden gerapporteerd die onder normale omstandigheden waarneembaar zijn. Op basis van kennis, ervaring en technisch inzicht van onze inspecteurs, heeft u een erkend en gedetailleerd rapport in handen met hierin de geconstateerde gebreken.

Tarieven


Soort keuring


Prijs t/m 400 m3 inhoud


prijs per m3 extra


Uitgebreide Keuring (aan-/ verkoop)


€ 339,-


€ 0,20


Meeloopkeuring


€ 199,-


€ 0,20


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Als de inhoud van de woning onbekend is, kunt u een aanname doen. Onze inspecteur stelt tijdens de keuring de juiste inhoud van de woning vast.