Indien u een woning op het oog heeft of tot kopen over wilt gaan is het zeer aan te raden het object bouwkundig te laten keuren. Niet alles is zoals het er uit ziet. Bij een grote uitgave als het kopen van een huis kunt u maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Een keuring geeft u zekerheid van de bouwkundige staat van een vastgoedobject. Zo komt u niet na de koop voor verrassingen te staan.

De uitgebreide keuring verzorgt een rapportage op basis van een visuele inspectie van de bouwkundige gebreken. Daarnaast worden in de rapportage ook hersteladviezen en herstelkosten benoemd. Deze kunnen voor u als koper goed van pas komen bij de prijsonderhandelingen of bij verbouwwerkzaamheden.

In de uitgebreide keuring zit standaard een kostenberekening voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit document is opgesteld volgens alle gestelde normen van de NHG. Deze keuring wordt dan ook volledig geaccepteerd en erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers. Het is een volledig rapport met alles wat u nodig kunt hebben bij de aankoop van een woning.

Klik hier voor een voorbeeldrapportage van de uitgebreide keuring