Tijdens een nieuwbouwproject zijn er verschillende momenten waarop ADA Keur een keuring voor u uit kan voeren. De mogelijkheden staan hieronder uitgelegd.

Vooroplevering

De vooroplevering keuring vindt plaats voordat een woning definitief aan de koper wordt opgeleverd. In deze fase kunnen gebreken, beperkingen en afwijkingen aan het licht komen die de aannemer voor de eindoplevering op kan lossen. ADA Keur kan in een vroeg stadium de bouwkundige gebreken signaleren en deze melden aan de aannemer.

Eindoplevering

Bij de eindoplevering wordt de woning aan de koper overgedragen. ADA Keur kan de gebreken in deze fase door de aannemer laten opnemen in het “proces verbaal van oplevering”, zodat deze aan- en opmerkingen in de fase ná de oplevering door de aannemer kunnen worden gecorrigeerd.

Bouwfase inspecties

Naast de Eindoplevering en/of Vooroplevering zijn er een aantal zeer belangrijke bouwfases te onderkennen. Als bouwkundig adviesbureau adviseren wij particulieren en/of kopersverenigingen daarom periodieke controle op de bouw.

Indien u tijdens de bouw ook tussentijdse controles wilt laten uitvoeren door één van onze experts, kunnen wij u een pakket aanbieden. In deze serie inspecties komt onze expert tijdens een aantal zeer belangrijke bouwfases het uitgevoerde werk controleren en wordt een melding gemaakt indien er iets verkeerd gaat. Dit doen wij in de Bouwfase Inspecties.

Verbouwing inspectie

Hiernaast zijn er ook kleinschalige bouwprojecten in de vorm van een aanbouw of de verbouw van een bestaande woning. Hierbij is het belangrijk om het werk te laten controleren en vakkundig op te leveren.

Tarieven


Soort keuringPrijs t/m 600 m3 inhoudPrijs per m3 extra


Verbouwoplevering


€ 165,-


n.v.t.


Bouw Fase Inspecties


Op aanvraag


Op aanvraag


Vooroplevering


€ 229,-


€ 0,30


Eindoplevering € 229,- € 0,30
* Tarief van meerdere woningen geldt alleen indien het aantal op één dezelfde dag wordt geïnspecteerd.
Alle prijzen zijn exclusief BTW. Als de inhoud van de woning onbekend is, kunt u een aanname doen. Onze inspecteur stelt tijdens de keuring de juiste inhoud van de woning vast.