ADA Keur geeft u graag inzicht in het energieverbruik van uw woning en de manier waarop u uw energiekosten kunt terugdringen. Als u de energieprestaties wilt verbeteren, kan een EPA-maatwerkrapport daar goed inzicht in geven. Een EPA-maatwerkadvies wordt opgesteld door een gecertificeerde adviseur. ADA Keur is hiervoor gecertificeerd.

Een EPA-maatwerkrapport biedt u:

  • Een helder overzicht van de huidige energieprestatie van uw woning
  • Inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen
  • Inzicht in de kosten, baten en terugverdientijden van deze maatregelen
  • Inzicht in de CO2-reductie door het uitvoeren van besparingsmaatregelen

Bekijk hier een EPA-W voorbeeldrapport.

Een verbeterde energieprestatie resulteert in een aanmerkelijk lagere energierekening, meer comfort, lagere milieubelasting, een gezonder binnenklimaat en lagere energiekosten (woonlasten). Naast deskundig advies over energiebesparende maatregelen worden ook de terugverdientijden berekend. Zo ziet u in een oogopslag na hoeveel tijd u uw investering terug heeft verdiend.

U kunt er voor kiezen dit rapport af te laten melden bij het agentschap. Dit is verplicht bij subsidieaanvragen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen het rapport niet af te melden. Dit scheelt in de kosten.

Update 01-01-2021: Deze dienst kan in verband met aangepaste regelgeving omtrent Energielabels niet meer worden geleverd. ADA-Keur voorziet ook in de energielabels conform de nieuwe regelgeving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@adakeur.nl of 030-2614961