Ieder pand is anders en heeft periodiek onderhoud nodig. Als VVE in Amsterdam is het van belang inzicht te hebben in de conditie van het pand. Om te kunnen vaststellen welk onderhoud moet gebeuren is het belangrijk om het complex te laten keuren. Wanneer u dit laat doen door echte specialisten weet u precies wat de staat van het pand is. Vanuit de inspectieresultaten schrijven wij een een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Zo weet u precies wanneer er iets moet gebeuren aan uw woning en heeft u gelijk een inzicht in de kosten. Dit geeft u meer zekerheid over de staat van uw woning. Vraag nu nog een offerte aan voor een MJOP bij ADA Keur.

MJOP voor VVE’s

Vanuit de VVE wordt vaak een MJOP vereist voor de appartementen in een woningcomplex. Op deze manier kan de VVE de bewoners inzicht geven in welke kosten er op korte en lange termijn gemaakt moeten gaan worden. Dit bevordert de communicatie tussen de VVE beheerder en de bewoners. Indien u vanuit de VVE een MJOP wilt aanvragen verzoeken wij u om te mailen met de te keuren woningen, om hoeveel woningen het gaat en op welke termijn u de keuring zou willen laten plaatsvinden. Wij maken dan een offerte op maat voor u.

Onderdelen

Een MJOP is de afkorting van een “meerjarenonderhoudsplan” en in dit plan staan een aantal verplichte onderdelen. In een bouwkundig rapport staat beschreven wat de staat van de woning is, maar in een MJOP staat ook vermeld over welk bouwdeel van de woning het gaat, wanneer dit bouwdeel aan vervanging toe is en wat de kosten van het onderhoud zullen zijn. Op deze manier krijgt u voldoende inzicht over de staat van uw woning en wat de kosten voor de komende periode zullen zijn.

ADA Keur

Benieuwd naar de staat van uw woning? Laat uw woning dan keuren door een van onze specialisten. De inspecteurs van ADA Keur beschikken over voldoende kennis en ervaring om de woning te inspecteren en een gedetailleerd rapport op te zetten. ADA Keur is dagelijks actief in Amsterdam.

U kunt een keuring aanvragen en dan zullen wij uw aanvraag binnen 1 werkdag behandelen. Mocht de keuring in de praktijk langer duren dan gepland stond, dan zullen wij daar geen extra kosten voor in rekening brengen. Na de inspectie zullen wij het rapport uiterlijk na vier werkdagen toesturen. U kunt ook kiezen voor een spoedaanvraag, dan zal de verwerkingstijd twee werkdagen zijn.

Contact opnemen

Wilt u weten wat de staat van uw woning is door midden van een MJOP? Neem dan direct contact met ons op.