Over ADA Keur

ADA Keur is al meer dan 15 jaar een onafhankelijke, professionele onderneming die zich bezighoudt met het keuren van vastgoed. Onze bouwkundig inspecteurs zijn echte vakmensen, met oog voor detail. Het advies wat zij uitbrengen, is objectief en realistisch. Bij ADA Keur weet u altijd waar u aan toe bent.

ADA Keur bedient in zijn marktsegment een grote diversiteit aan klanten. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en van particulieren tot makelaars. Het adviesbureau heeft een uitgebreid en duurzaam netwerk van afnemers die veel professionaliteit, punctualiteit en zakelijke duidelijkheid van ADA Keur genieten.

Voordelen van ADA Keur

  • Uw aanvraag wordt binnen 1 werkdag behandeld.
  • U ontvangt uiterlijk 2 werkdagen na de keuring de rapportage.

Een inspectierapportage in vier stappen:

  1. Vraag online de gewenste inspectie aan
  2. ADA Keur plant de inspectie in met de betrokken partijen
  3. Inspecteur voert de keuring bij u uit
  4. U ontvangt de inspectierapportage per mail

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Vakkundig gekeurd

Vakkundig gekeurd is het keurmerk dat erkende en aangesloten bouwkundige keurders mogen voeren. Alleen keuringsbedrijven die aan de toetsingsvoorwaarden voldoen (bij toetreden en periodieke audit), komen in aanmerking voor het keurmerk. Het keurmerk is ondergebracht bij de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders (Stichting NKBK) en wordt facilitair ondersteund door VastgoedPRO, de Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in het vastgoed.

Van bedrijven die aangesloten zijn bij Vakkundig gekeurd kunt u het volgende verwachten:

  • Kwaliteit van het keuringsbedrijf – Bedrijven worden getoetst voor toetreding tot het keurmerk. Zo weet u zeker dat je zaken doet met een ervaren en gespecialiseerd keuringsbedrijf.
  • Deskundig personeel – De aangesloten keuringsbedrijven zijn verplicht om er zorg voor te dragen dat hun medewerkers voldoende zijn opgeleid en dit ook blijven.
  • Algemene Voorwaarden – Een Vakkundig gekeurd keuringsbedrijf werkt met heldere, getoetste Algemene Voorwaarden. Zo bent u verzekerd van duidelijke afspraken.
  • Onafhankelijk geschillenrecht – Bouwkundig keuringsbedrijven, aangesloten bij Vakkundig gekeurd, hebben een onafhankelijk geschillenrecht. Dat biedt je de zekerheid dat je klacht over een betaling of verleende diensten juist, terecht en onafhankelijk wordt beoordeeld mocht u er met het betreffende bedrijf zelf niet uitkomen.

Lees hier de algemene consumenten voorwaarden die van toepassing zijn voor bouwkundige keurders aangesloten bij Vakkundig gekeurd.

Tevens kunt u onze privacyverklaring hier lezen.

 

 

Kernwaarden

Kwaliteit
Professioneel
Onafhankelijk
Betrouwbaar
Klantvriendelijk

René

Inspecteur

“Ervaring leert dat geen enkele bouwkundige inspectie hetzelfde is!”

Anton

Inspecteur

Edwin

Inspecteur