Visie: ADA Keur in de maatschappij

ADA Keur is een onafhankelijke, professioneel en landelijk opererende, adviserende onderneming voor het bouwtechnisch beoordelen van vastgoed. De onderneming kan het merendeel van de klanten bedienen met kwalitatief hoge bouwkundige keuringen voor een betaalbare prijs.

ADA Keur bedient in zijn marktsegment een grote diversiteit aan klanten. Van woningbouw tot utiliteitsbouw en van particulieren tot makelaars. Het adviesbureau heeft een uitgebreid en duurzaam netwerk van afnemers die veel professionaliteit, punctualiteit en zakelijke duidelijkheid van ADA Keur genieten.

Ambitie: wat wil ADA Keur bereiken

ADA Keur als adviseur

ADA Keur wil in Nederland de grootste, betrouwbaarste en klantvriendelijkste onafhankelijke adviseur worden op het gebied van vastgoedgerelateerde beoordelingen en adviezen. De behoeftevoorziening van de eindgebruiker is hierbij de leidraad. Om de eindgebruiker optimaal te bedienen heeft ADA Keur een betrouwbaar netwerk van partners, waar ADA Keur zijn onafhankelijkheid niet aan verliest.

ADA Keur als werkgever

ADA Keur streeft ernaar om een dynamisch doch duidelijk zakelijke werkomgeving te bieden voor zijn werknemers. Werknemers moeten zich gewaardeerd voelen naar hun bouwtechnische expertise en een trots hebben voor het bedrijf.

ADA Keur als partner

ADA Keur wil een betrouwbare partner zijn in zaken zonder dat zijn onafhankelijke werkwijze hierdoor in opspraak komt. De wijze van zaken doen is hier dan ook op gebaseerd.

Missie

De eindgebruiker met een bouwtechnisch brede, onafhankelijke, professionele en duidelijke product/dienst combinatie bedienen.

Medewerkers

1076

Roberto Lugtenberg
Manager

“Samenhorigheid brengt een hoop voordelen met zich mee.”

644

Anne
Acquisitie / planningsmedewerker

“Klantvriendelijkheid is een eigenschap, niet een baan!”

1085

Liesbeth

“-“

641

Maarten
Inspecteur

“Adviseren om te ontzorgen.”

645

Anzé
Inspecteur

“Het komt er eigenlijk op neer: elke inspectie is uniek!”

642

René
Inspecteur

“Ervaring leert dat geen enkele bouwkundige inspectie hetzelfde is!”

639

Donny
Inspecteur

”Na een keuring weet je hoe het echt zit.”

670

Richard
Inspecteur

“Digitaliseren is vooruitzien!”

671

Arjan
Inspecteur

“Kennis over het bezit is de basis om plannen te maken en verrassingen te voorkomen.”

963

Gijs
Opzichter / inspecteur

“Goed toezicht geeft de klant meer inzicht.”

1085

Anton

“-“